Home Servicii

Consultanță, Asistenta, Reprezentare Juridica

  • Consultanță juridică

Cabinetul nostru oferă informațiile necesare, complete și la zi referitoare la legislația aplicabilă, în funcție de domeniul de activitate al clientului. De asemenea, ne ocupăm de revizuirea și analiza detaliată a aspectelor de natură juridică ale clienților noștri în vederea atingerii obiectivelor propuse de aceștia.
Cabinetul nostru este dispus să vă asculte problemele, să le evalueze corect în condițiile legii și să vă sprijine în demersurile dumneavoastră. Totul se bazează pe o comunicare eficientă și pe dorința reală de a veni în întâmpinarea problemelor juridice cu care se confruntă clientul nostru.
Obiectivul nostru este de a ne ajuta clienții să aibă o mai buna înțelegere a drepturilor și/sau obligațiilor lor legale, de a-i îndruma și de a le arata modul în care legea îi poate direcționa spre soluționarea problemelor.

  • Asistenta juridica

Activitatea noastră se concentrează și pe oferirea de servicii de asistență juridică în diferite domenii. Unul dintre punctele forte ale biroului nostru este capacitatea de a oferi servicii la cel mai înalt nivel și sfaturi practice pentru a satisface nevoile clienților.
Oferim asistență pentru realizarea documentelor legale, acorduri civile, comerciale sau penale, asistăm clienții la negocieri, tratative cu terții, tranzacții, medieri și concilieri între părți, conflicte între asociați, acționari sau parteneri comerciali, etc.
Asigurăm soluții juridice optime pentru clienții noștri, îi protejăm și îi sprijinim în activitațile pe care le întreprind. Apreciem relațiile pe care le construim cu ei, demonstrăm profesionalism și integritate în tot ceea ce facem.

  • Reprezentare juridica

Cabinetul nostru respectă clienții și nevoile lor, obiectivele dumneavoastră devenind și ale noastre. Suntem aici pentru a vă asculta, a vă ajuta și pentru a vă oferi o voce. Această voce urmează să vă reprezinte interesele și să vă pună punctul de vedere în cea mai bună lumină pentru a obtine o soluție legală favorabilă.
Vă reprezentăm drepturile în fața autorităților publice sau instanțelor judecătorești, autoritătilor cu atribuții jurisdicționale, organelor administrației publice, instituțiilor și altor persoane juridice, executorilor judecătorești, notarilor publici, etc.

Suntem aici sa iti aparam drepturile. Suntem aici pentru tine!