Home Servicii

Găzduire sediu social virtual

  • Găzduire sediu social virtual pentru societăți

În cazul în care v-ați decis să vă deschideți propria firma și nu ați stabilit deja care va fi viitorul sediu al acesteia, ar trebui sa știți ca alegerea sediului este una dintre cele mai importante etape în demersul de înființare al unei firme. Sediul este, într-un fel, prima carte de vizită a firmei, întrucat este primul lucru pe care posibilii clienți îl vad, și poate face diferența între succesul și eșecul firmei dumneavoastră.
Imaginea și credibilitatea unei firme sunt cele care ,,vând”, oricare ar fi produsul comercializat sau serviciul prestat. De aceea sediul este esențial în buna funcționare a firmei, pentru că vă construiește o bună imagine și ușurează comunicarea cu clienții, dacă, bineînțeles, este ales cum trebuie.
Sunt multe situații în care dumneavoastră nu dețineți o proprietate imobiliară, nu puteți găsi un sediu social sau pur și simplu doriți să vă mutați sediul social în Constanța. Pentru toate aceste situații și nu numai, cabinetul nostru vă stă la dispozitie. Întrucât noi suntem un cabinet specializat de avocatură, iar conform prevederilor art. 3 lit. h) din legea 51/1995, pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, la sediul profesional al unui avocat se poate stabili, pentru o perioadă limitată de timp, sediul social al unei societăți. Acesta se realizează pe o perioadă de maximum un an prin intermediul unui contract de asistență juridică.
În plus, cabinetul nostru poate veni în ajutorul dumneavoastră dacă doriți să vă relocați sediul social al firmei dumneavoastră în Constanța în cel mai scurt timp.
Alegerea unui sediu printr-un contract de închiriere presupune unele dificultăți cu contractul de închiriere sau comodat, precum și în ceea ce privește obținerea acordului vecinilor sau al Asociației de proprietari din blocul pe care îl vizați.
Astfel, dacă doriți să reduceți la minimum procedurile necesare pentru obținerea unui sediu pentru firma dumneavoastră, o opțiune mai mult decât viabilă ar fi să apelați la un serviciu de găzduire sediu firma. Cabinetul nostru vă pune la dispoziție cu promptitudine acest serviciu în Constanța, la prețuri foarte avantajoase.
Serviciile noastre în ceea ce privește găzduirea sediului social cuprind stabilirea sediului societății dumneavoastră la cabinetul nostru, fără ca însă să vă desfășurați la propriu activitatea în acest spatiu, precum și realizarea actelor pe loc între cabinetul nostru si reprezentantul firmei dumneavoastră.
Totodată, noi vă punem la dispoziție și un serviciu de receptare și notificare al corespondenței, astfel încat să fiți mereu la curent cu ceea ce se întamplă cu firma dumneavoastră și să nu ramâneți exclus din circuitul economic.
Pentru cabinetul nostru, profesionalismul, comunicarea cu clientul și siguranța acestuia sunt pe primul loc, iar apelând la serviciile noastre nu veți avea incidente neplăcute care s-ar putea ivi în cazul în care optați pentru închirierea sediului de la o persoană necunoscută.

Suntem aici sa iti aparam drepturile. Suntem aici pentru tine!