DESPAGUBIRI ACCIDENT RUTIER

Home DESPAGUBIRI ACCIDENT RUTIER

Despăgubiri în caz de accident rutier cu victime (vătămări corporale/deces)

În cazul în care ați fost implicat într-un accident rutier produs din vina unei alte persoane, sunteți îndreptățiți să obțineți despăgubiri bănești, în vederea acoperirii prejudiciului material si moral pe care l-ati suferit.

Cabinetul nostru ajută persoana vătămată sau familia persoanei decedate în urma unui accident rutier să obțină despăgubirile care i se cuvin de la societatea de asigurări a vehiculului vinovat de producerea accidentului.

În cazul în care ați fost victima unui accident rutier, prin intermediul cabinetului nostru aveți posibilitatea să obțineți pentru dumneavoastră cele mai mari despăgubiri pe care polița de asigurare de Răspundere Civilă Auto (R.C.A.) le prevede.

Cabinetul nostru facilitează obținerea despăgubirilor chiar dacă nu a fost identificat autorul sau dacă autoturismul condus de persoana vinovată de producerea accidentului nu avea încheiată o poliță valabilă de asigurare, aceste despăgubiri fiind achitate de catre Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (B.A.A.R.).

În cazuri speciale este posibilă obținerea de despăgubiri chiar fără a se ajunge la un proces, printr-o negociere directă cu societatea de asigurări.

Despăgubirile pe care le puteți obține fiind asistați de un avocat specializat pe dosare privind obținerea de despăgubiri pentru victimele accidentelor de circulație vor fi mult mai mari decât despăgubirile pe care le-ați putea obține singuri, fără o asistență juridică calificată.


Toate cheltuielile ocazionate de un astfel de litigiu (cheltuieli de deplasare, expertize și inclusiv onorariul avocațial), vor fi achitate de către societatea de asigurări, pe lângă daunele materiale și morale acordate către dumneavoastră.  

Despăgubirea persoanelor rănite în accidente rutiere (vătămări corporale):


Șoferul nevinovat, pasagerii vehiculelor implicate în accident, dar şi pietonii, bicicliștii, motocicliștii sau orice altă persoană vătămată în cadrul unui accident rutier sunt îndreptăţiți să primească despăgubiri bănești de la societatea de asigurări a vehiculului vinovat.

Persoanei vătămate îi este cuvenită o despăgubire chiar şi în cazul în care i se stabilește o culpă comună în producerea accidentului.  

Despăgubirea ca urmare a decesului unui membru apropiat de familie


În cazul nefericit în care survine decesul unei victime ale accidentului, persoanele îndreptățite a fi despăgubite sunt membrii de familie și anume soțul/soția, copiii, nepoții, frații/surorile.

Suntem aici sa iti aparam drepturile. Suntem aici pentru tine!